0

Hass and Associates News Opinion: Ingen ende i sikte å spam kriger

 

http://www.gulf-times.com/opinion/189/details/347510/no-end-in-sight-to-spam-wars

Hass and Associates News Opinion

Det er mer enn 100bn spam e-post sendt hver dag, og de fleste av dem synes å ende opp i min useriøs e-post. "Beyoncé Knowles". "Vekt tap nå". "Stor kjøper mulighet". Deres korte titler synes å leses som en liste over min fantasier.

 

Twitter spam som dukker opp er mer som min frykt: "Noen snakker om deg." Hver enkelt frister deg åpne den, laste ned et vedlegg eller klikker på en link.

 

Spam, selvfølgelig, er Internett tilsvarende uønsket søppelpost-opprinnelig sendt via e-post, men nå nådd oss via tweets eller e-bøker i tillegg. Selv om det har vært en "enestående nedgang" i mengden av spam e-post sendt siden 2011-av 8,2 prosent-er det fortsatt står for 71.1% av 144.8bn e-post sendt hver dag, ifølge IT-firma Kaspersky Labs.

 

Enkelte analytikere har antydet at opp til 40% av halv en milliard daglig tweets er spam. I 2012, ble 19,5% av verdens uoppfordrede e-poster sendt fra Kina, 15.6% fra USA og om lag 2% fra Storbritannia.

 

Bare den andre dagen, en web-krig mellom en anti-spam-gruppe og en nederlandsk webvert kalt Cyberbunker var voldelig nok til å avta bredere Internett i et angrep som er beskrevet som den største i sitt slag.

 

Forbrytelser at spam har blitt anklaget av leser liker rap ark med en ganske vanlig kriminell: selge dodgy medisiner eller fake Louis Vuitton, extorting penger gjennom forespørsler om hjelp, og stjeler din identitet ved viderekobler deg til et webområde som ber om dine personlige detaljer-en praksis som kalles phishing. Malware som er ofte lastet ned uten at du vet det kan slå datamaskinen uskyldige i en automatiske spam fabrikk sende ut hundrevis av spam e-post et minutt å din nærmeste og kjæreste. Den eneste holdepunkt: som det har bremset ned.

 

Så mens noen kan se spam like bakgrunnsstøy, for Internett sikkerhet bransjer, og for mange av oss, er søppelpost faktisk "et annet problem som skal løses, og vi må gjøre den beste jobben vi kan til å løse det", sier Don Blumenthal, senior policy rådgiver på Public Interest Registry, som forvalter .ORG Internett-domene.

 

Men for andre, for eksempel nye medieviter Jussi Parikka, "spam-meldinger er også som ubevisst av vår kulturelle fantasier". Parikka er leseren i media og design ved Winchester School of Art. "Fra Viagra til umiddelbar rikdom, spam bærer en overdrevet, hyperbolsk versjon av tingene vi er opplært til å drømme om."

 

Og ifølge Kristopher Gansing, kunstnerisk leder av Berlins Transmediale Festival av kunst og Digital kultur, "spam har blitt essensen av menneskelig kommunikasjon som vi lever mer og mer av våre sosiale liv i en spam-aktig måte.

 

"For meg,"Jeg har nettopp kjøpt en Soya Latte"status oppdatering er virkelig den ultimate spam, spesielt siden det replicates gjennom sosiale nettverket uten noen hackere trenger å automatisere den."

 

I ordene til Finn Brunton er"spam en av de komplekse kaotiske uforutsette konsekvensene av det ekstraordinære åpent systemet som vi har opprettet". Brunton er professor i informasjon ved University of Michigan og forfatter av den kommende Spam: A skygge historien om Internett.

 

"Det er en av konstant tveegget sverd av Internett at det er briljant lett å bygge nye systemer og tjenester for, men på samme briljant lett å dra nytte av," sier han. "Så skiftende betydningen av spam er et speil for å endre verdien for Internett."

 

Ifølge Brunton, ble den første proto-spam-meldingen sendt i 1978 av Digital Equipment Corporation for alle 593 medlemmer av Arpanet samfunnet kunngjøre lanseringen av deres nye Arpanet-aktiverte datamaskinen, enten de var interessert eller ikke. ARPANET (Advanced Research Projects Agency Network) var stamfar for globale Internett.

 

Deretter i April 1994, Arizona-basert advokatfirma Canter og Siegel sendte sin annonse "Green Card melding-siste en?" til alle medlemmene av 5500 Usenet-diskusjonsgrupper og opprettet den første kommersielle spam. Eller det vi i dag kjenner som spam.

 

 

Hass and Associates News Opinion

Vote Result


Score: 0.0, Votes:
Read »
kristia23's picture
Created by kristia23 1 year 29 weeks ago – Made popular 44 years 43 weeks ago
Category: Business   Tags:
Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com

Get Slim B4 summer!

fat loss 4 idiots

Best karma users

 1. merryjen's picture
  merryjen
 2. rogerfed84's picture
  rogerfed84
 3. herycrerist's picture
  herycrerist
 4. sufiastone's picture
  sufiastone
 5. jhonsmith84's picture
  jhonsmith84